(20) 311 9471

VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY NÉLKÜL IS!
MINDEN NAP 23 ÓRÁIG
asd
Varázsvilág - A Titkok Kamrája
75 perc 18000 2-6 fő 1073 Budapest Erzsébet körút 17. 30-as kapucsengő
Csernobil csapdája

1986-ot írunk és nemsokára bekövetkezik a 20. század egyik legmeghatározóbb atomkatasztrófája. A Vlagyimir Iljics Lenin vagyis ismertebb nevén a Csernobili atomerőmű  4-es reaktorblokkjában meghibásodás történt,  a reaktor túlmelegedett és hamarosan bekövetkezik a robbanás.

60 perc 15900 2-6 fő 1073 Budapest Erzsébet körút 17. 30-as kapucsengő
Pszichopata gyilkos csapdája

Egy pszichopata gyilkos csapdájába találod magad társaiddal hirtelen. Nem tudod hogy kerültetek oda, s egyelőre azt sem, hogy miként tudtok kijutni. Napfény sehol nem szűrődik be, rémisztő ez a hely. De valahogy ki kell jutni! Ekkor megszólal egy hang, s tudatosul bennetek, hogy mindössze 1 órátok van arra, hogy szabaduljatok ebből a rémálomból.

60 perc 15900 2-6 fő 1073 Budapest Erzsébet körút 17. 30-as kapucsengő
Varázsvilág – A varázslóbörtön foglya

A népszerű Varázsvilág pálya egy újabb helyszínre utazhattok, ahol nem kisebb feladat  jut a csapatnak, mint kiszabadítani a híres foglyot.

75 perc 18000 2-6 fő 1073 Budapest Erzsébet körút 17. 30-as kapucsengő
Varázsvilág - Odú

Egy szabadulós játék, ahol a varázslók világába csöppenhetsz, varázslatos lényekkel, és tárgyakkal találkozhatsz. Kipróbálhatod, milyen a mágia, találkozhatsz egy valódi sárkánnyal, és a kijutáshoz elengedhetetlen a varázspálca használata is…
De mindeközben nem szabad elfelejteni, hogy a csapatodnak küldetése van, az idő véges, 60 percetek van rá, hogy teljesítsétek a küldetést.

60 perc 15900 2-6 fő 1073 Budapest Erzsébet körút 17. 30-as kapucsengő
CSI Budapest - A hentes

Egy kegyetlen sorozatgyilkos tartja rettegésben Budapest lakóit. A rendőrkapitány a legjobb nyomozókból álló csapatot, Titeket rendelt az ügyhöz, hogy megállítsátok az elkövetőt. Eddig egy lépéssel mindig lemaradtatok, így az áldozatok száma egyre csak nő…Talán ma végre sikerül pontot tenni az ügy végére?

75 perc 18000 2-8 fő 1073 Budapest Erzsébet körút 17. 30-as kapucsengő
Börtöncsapda

Légy egy valódi börtön foglya és próbálj megszökni a celládból. Csak rajtad és a csapatodon múlik, hogy sikerül-e a szökés, vagy pedig rabok maradtok örökre. A játékban valódi börtönkörülményekre kell számítani, sikerül-e megszabadulni a láncoktól?

15900 2-6 fő 1073 Budapest Erzsébet körút 17. 30-as kapucsengő
CSI Budapest - Online

Egy kegyetlen sorozatgyilkos tartja rettegésben Budapest lakóit. A rendőrkapitány a legjobb nyomozókból álló csapatot, Titeket rendelt az ügyhöz, hogy megállítsátok az elkövetőt. Eddig egy lépéssel mindig lemaradtatok, így az áldozatok száma egyre csak nő…Talán ma végre sikerül pontot tenni az ügy végére?

75 perc 19000 2-10, 11-25 fő Online
Varázsvilág - Online

Egy szabadulós játék, ahol a varázslók világába csöppenhetsz, varázslatos lényekkel, és tárgyakkal találkozhatsz. Kipróbálhatod, milyen a mágia, és a kijutáshoz elengedhetetlen a varázspálca használata is…
De mindeközben nem szabad elfelejteni, hogy a csapatodnak küldetése van, az idő véges, 60 percetek van rá, hogy teljesítsétek a küldetést.

60 perc 23000 2-6 fő Online

Az Időcsapda® a legegyedibb szabadulós játék (escape room) Budapest belvárosában, két helyszínen és 7 igazán különleges pályával várja a szabadulni-vágyókat.

Ilyet még garantáltan nem láttál!

Miért az Időcsapda® a legizgalmasabb szabadulós játék?

A 7 különböző pálya típus között garantált, hogy mindenki megtalálja a neki tetsző témát. 

Pszichopata Gyilkos csapdáját válaszd, ha horrorhangulatra vágysz és egy elmebeteg fejébe szeretnél kicsit belekukkantani, a Börtöncsapdát, ha valódi fogolyként akarsz egy lebilincselő élményben részt venni és a Csernobil Csapdáját, ha egy valódi atomreaktort szeretnél kipróbálni és meg akarod akadályozni a 20. század legnagyobb katasztrófáját…

Az Erzsébet krt. 17-ben egy igazi varázslatos világ is rejtőzik a föld alatt három fantasztikus VARÁZSVILÁG  szobával.

Ha szereted a Harry Potter és hasonló varázslótanoncos  történeteket, az Időcsapda Varázsvilág nevű szabaduló szobái biztos elvarázsolnak majd Téged is.

A Varázsvilágban varázslatos lényekkel találkozhatsz, különös varázsigéket kell mormolni és varázspálcákkal fura mozdulatokat végezni. Ebben a csodálatos világban ne lepődj meg, ha a tárgyak maguktól mozognak és olyan dolgokkal találkozhatsz, amikkel máshol soha.

Varázslóbörtöben, a szokásos 60 perc helyett már 75 perc áll a csapatok rendelkezésére, hogy kiszabadítsanak egy híres foglyot a rácsok mögül. A Titkok kamrájában pedig egy titokzatos iskolai mosdóból indultok, majd a csatornahálózatban kell legyőznötök a veszélyes Baziliszkuszt.

A CSI Budapest- A Hentes pedig egyértelműbben a legnehezebb és legvéresebb pályánk. Egy nyomozócsapat bőrébe bújhattok és a rettegett sorozatgyilkos után kell kutatni. Mindenre csupán 75 percek marad, különben újabb áldozatra csap le a kegyetlen „Hentes”. Ráadásul ezt a pályát online, a saját számítógépetek előtt, akár otthonról  is játszhatjátok már, ha nem tudtok vagy nem szeretnétek személyesen ellátogatni hozzánk.

Az Időcsapdánál egyedülálló módon maratoni szabadulásra is van mód, ha nem elégszel meg a 60 perces izgalommal, akkor gyere és próbálj ki egymás után kettő vagy akár három pályát is.

A Varázsló és Boszorkány maratont (szabadon választott 2 vagy akár 3 db pálya) megjártak elmondhatják magukról, hogy igazi Varázsvilág szakértőkké váltak.

De a többi pálya közül is lehet 2-3 pályát egymás után kipróbálni. Aki erre vállalkozik, az ráadásul élhet a maratoni kedvezményünkkel is (keresd a kedvezményt a maratoni kihívás oldalon).

A szabadulószobák alig pár éve jelentek meg Budapesten, és azóta töretlen a sikerük.

Egy magyar találmány, ahol egy feladatokkal teli helyiségbe zárnak be egy csapatot, ahonnan 60 perc alatt kell kijutniuk különböző logikai feladatok megoldása során.

A feladatok nehézsége, milyensége szinte végtelen. Általában különböző berendezett helyszíneken játszódnak a játékok és a legjobb szobák komplett kerettörténettel is rendelkeznek (például  nyomozós, horros, sci-fi, vagy akár film a alapú történetek: pl: Gyűrűk ura, Trónok Harca, Harry Potter szabadulószoba stb).

Az Időcsapdában nagy hangsúlyt kap, hogy a berendezett pályák egészen apró részletekig élethűek / történet hűek legyenek. Itt nem csak egy halom logikai feladattal találkozik a csapat, már maga a szobába való belépés nagy élményt nyújt, annyi látnivalót rejt magában egy-egy pálya.

Különösen figyelünk arra is, hogy a játékot hang és esetenként fényeffektekkel is megtámogassuk, ami mind mind a beleélést segíti és a játékélményt növeli.

A feladatok kialakítása lehet a legegyszerűbb gondolkodtató feladatoktól kezdve a mechanikus kézzelfoghatókon keresztül a bonyolult mikroelektronikával működőkig szinte bármi. Az Időcsapdában igen változatos feladatokkal találkozhatsz és olyan technikai megvalósításokkal, amikkel sehol máshol.

A budapesti szabadulószobák között igen nagy a szórás mind minőség, mint egyediség tekintetében. Az Időcsapda immár hatodik éve várja a vendégeket és több ezer látogatóval büszkélkedhet.

Mindegyik pályánknál a kijutáshoz csupán intelligencia és csapatmunka szükséges, itt nem a fizikai erőnlét, vagy az életösztön számít. Az Időcsapdában minden információ fontos lehet a kijutáshoz, semmi sem történik véletlenül, mindennek jelentősége van. Kulcsok, kódok, fejtörők kísérik a játékot, az idő múlása folyamatosan nyomon követhető a kijelzőn, ami egyre fokozza az izgalmakat. Itt nem egy ijesztgetős játékról van szó, nem ugrik rátok a sötétből egyetlen rémisztő alak sem. Az adrenalin fokozását az idő múlása, a feladatok megfejtése és a bezártság érzés okozza.

Nem sok gyerekbarát szabadulószobával találkozhat aki gyerekekkel jönne. Mondhatjuk, hogy az Időcsapda hiánypótló a piacon ebből a szempontból is.

A Varázsvilág pályákat akár egészen kicsi gyerekeknek is ajánljuk: a legkisebbek (3-4 évesek), ha még a feladatokban nem is tudnak annyira segíteni, mégis maga a helyszín, Varázslatos világ teljesen elkápráztatja őket. Az iskolás korú gyerekek pedig már aktívan szerepet  is tudnak vállalni a kijutásban.

A Varázsvilág pályákat azonban nem csak gyerekeknek, hanem felnőtteknek is ajánljuk, elegendő kihívást tartogat minden korosztálynak. A Varázsvilág pályák építése során kiemelt figyelmet szenteltünk annak, hogy a gyerekek nehogy megijedjenek vagy féljenek, a varázsvilág 2-es pályán külön gyerek és felnőtt verzió is választható.

És ha igazi élményre vágysz, akkor még akár születésnapi zsúrt is rendezhetsz az Időcsapdában. A szabadulással egybekötött gyerekzsúr igazán maradandó élményt nyújt az egyhangú játszóházi zsúrokhoz képest. A különlegesen feldíszített különtermünkben háborítatlan környezetben ünnepelhetnek a zsúrozók.

Az Időcsapda szabadulószobák kiválóan alkalmasak céges csapatépítésekre és egyéb rendezvényekre is. Egyszerre összesen 44 főt tudunk fogadni,  egy időben 7 pályán.

Cégek jelentkezését várjuk a következő elérhetőségeken:

Ne feledd, ha játszani szeretnél, foglalj időpontot.
info@idocsapda.hu, +36 20 311 9471.
(Foglalás szükséges)

 • Időcsapda szabadulószobák

  Az Időcsapda a szabadulószobák egy olyan változata, ahol a családbarát pályák mellett (Varázsvilág I-II.) borzongásra is van lehetőség. Ehhez olyan témák állnak rendelkezésre, mint a Pszichopata Gyilkos csapdája (véres testrészekkel, horrorral), a Börtöncsapda (ahol ténylegesen lebilincselik a játékosokat) vagy a bunkerhangulatot hozó Halálcsapda. Ezek a pályák a Kazinczy utcai El Rapido grill & Tequila bar pincéjében találhatóak, és a pince tényegesen egy sötét, porlepte játékteret jelent, ami jelen esetben tökéletesen illik a hangulathoz és az extrém támákhoz. Az Időcsapdának azonban van 3 másik pályája is, ezek már a Nagykörúton (közel a Wesselényi utcához). Itt a Varázsvilágban igazi varázslóként küzdhetük, vagy épp a CSI (helyszínelők) terepén próbálhatjuk ki magunkat. A dolog nagyon jól működik csapatépítőként, de egy különlegesebb baráti vagy családi programként is.
 • Időcsapda: Harry Potter nyomában (2 - 6 fő)

  Ha egy igazi élményre vágysz, akkor nem szabad kihagynod az Időcsapda legújabb szobáját, a „Harry Potter nyomában"-t.
 • Időcsapda - Pszichopata gyilkos

  Szabadulj ki egy pszichopata gyilkos fogságából 1 óra alatt. Bezárva a sötét pincébe, csak magadra és a társaidra számíthatsz. Élő kiszabadulós csapatjáték (exit game), 2-5 fős csapatok részére. Igazi élményt nyújt minden korosztály számára. Aktív gondolkodás, együttműködés és szerencse szükséges a sikerhez. Fizikai erőt nem igényel, direkt ijesztgetésre nem kell számítani. Az adrenalin fokozását a helyszín hangulata, az idő múlása, és a feladatmegoldás okozza. Igazi aktív szórakozást nyújt minden bátor vállalkozónak.
 • Időcsapda

  Az Időcsapda® a legegyedibb szabadulós csapatjáték (exit game) a belváros közepén, egy Kazinczy utcabéli hamisítatlan romkocsmában, MÁR HÁROM KÜLÖNBÖZŐ hangulatú, de annál eredetibb pályával várjuk a vállalkozó kedvű szabadulni vágyókat. Ilyet még garantáltan nem láttál! Légy egy őrült gyilkos játékszere és ismerd meg beteg elméjének álomképeit. Lépj be az Időcsapdába és játszd a gyilkos játékot. Vigyázz, csak egy órád van kijutni, vagy a Pince örökre magába zár.
 • Varázsvilág szabadulószoba, varázslótanoncoknak kötelező!

  Ha szereted a Harry Potter filmeket, akkor ez a szabadulószoba biztosan elvarázsol majd. Az Időcsapda legnépszerűbb pályái a Varázsvilág szobák, egy szabadulós játék, ahol a varázslók világába csöppenhetsz, varázslatos lényekkel, és tárgyakkal találkozhatsz, vagy épp Varázslóbörtönben sínylődő rabokat kell kiszabadítani.
 • Időcsapda

  Az Időcsapda 2013-ban pattant ki az el Rapido csapatának fejéből. Olyan kiszabadulós játékot (exit game) szerettünk volna kitalálni nektek, amilyennel még garantáltan nem találkoztatok sehol máshol. Adott volt egy pince és egy kreatív csapat, s máris mindenkinek beindult a fantáziája. Röpködtek az ötletek, s egy idő után azon kaptuk magunkat, hogy már építjük is a helyet. Természetesen a helyről részleteket nem árulhatunk el, hiszen akkor nem lenne benne izgalom. Gyere el a haverokkal, s próbáljátok ki!
 • Harry Potter szabadulószobában jártunk

  Az időcsapda Harry Potter témájú szabadulószobájában jártunk, ahol Harrynek segítettünk megmenteni a varázsvilágot. A játékra hatvan perc állt rendelkezésünkre, ez idő alatt kellett megoldani a feladatokat és megtalálni azt a tárgyat, ami a játék végét jelenti. Egy sor logikai feladat várt a játékosokra, mindemellett megannyi eldugott tárgyat is meg kellett találniuk a szabadulni vágyóknak. Maga a játék igen hangulatos, a végén, ahogy fogy az idő egyre inkább fokozódik az izgalom, hogy minden rejtett tárgy előkerüljön, és teljesíteni tudjuk a feladatot.
 • Megnéztük az ország első Harry Potter-szabadulószobáját

  Az Időcsapda tavaly év végén hirdette meg 2017-ben nyitó Harry Potter-tematikájú szabadulószobáját. A régi pincehelyiség bejáratánál, ami az Erzsébet körút egyik gyrososa alatt rejtőzik, még kajaszag-felhőn kell keresztüllépni, ám a lépcsőn leérve a falból kiálló füstölők illata fokozatosan felváltja azt. Közben felcsendül a filmek jól ismert zenéje, tovább fokozva a kíváncsiságot: vajon mennyire lesz úgy igazán Harry Potter-es az élmény?
 • Élő kiszabadulós: Időcsapda

  Ez a hét sem telhetett el úgy, hogy ne zárassuk be magunkat valahova, ahonnan ki kell szabadulni. Most épp egy pszichopata gyilkos ejtett minket rabul az Időcsapda nevű helyen. A hely a 1075 Budapest Kazinczy u 10. El Rapido mexikói büfé & Grand Bazár Bár pincéjében található. Ez azért jó, mert akár játék előtt vagy után, ha valaki megéhezik, rögtön tud is isteni finom és autentikus mexikói kajákat enni, illetve a játék után azonnal, egy hangulatos helységben tudjátok átbeszélni az élményeket pár sör és tequila elfogyasztása közben.
 • Élménybeszámoló: Időcsapda – Pszichopata gyilkos csapdája

  Amint azt rendszeres olvasóink már tudhatják, a szabadulós játékok világa több szerkesztőnk fantáziáját megragadta már egy jó ideje, így ennek a hobbinak hódolva időről-időre közösen is felkeresünk néhány ilyen, az oldal profiljába is illeszkedő témájú pályát.
 • 3 az 1-ben buli a Kazinczy utcában – El Rapido – Grand Bazár Bár – Időcsapda

  Első blikkre meglepő lehet ez az üzlettársítás, de ha egyszer ellátogattok a komplexumba, meglátjátok, miért is tud ez olyan jó lenni. Például nem kell 1 óra után újra elindulni az éjszakába új izgalmakat keresve, vagy éppen ha egy nagyobb, többféle érdeklődésű emberekből álló társasággal indulsz mulatni, akkor itt egy helyen mindenki megtalálja a neki tetsző programot. Az El Rapido grill és tequila bár az épület felső szintjén működik, és mindent tud, ami ahhoz kell, hogy fűszeres és tüzes hangulat kerekedjen.
 • Időcsapda élménybeszámoló

  Elképzelted már, mi járhat egy elmebeteg fejében? Belegondoltál már, hogy milyen perverz gondolatok és fantáziaszülemények rejtőzhetnek egy skizofrén elme legmélyén? Eljátszottál már a gondolattal, hogyan is születnek meg egy sorozatgyilkos agyában a rémtettek, melyeket később végrehajt? Többet nem kell a fantáziádra hagyatkoznod, most saját két szemeddel is láthatod, ha kipróbálod az Időcsapdát!

Hírlevél feliratkozás

Az Időcsapda® a legegyedibb szabadulós játék (escape room) Budapest belvárosában, két helyszínen és 7 igazán különleges pályával várja a szabadulni-vágyókat.